Бърз кредит сега

Бърз кредит сега – как бързо да кандидатствате за заем

Много бързи кредити а сега накъде

Направете заем с минимум документи, копие от лична карта и извлечение от сметката си. Тези два документа са достатъчни, за да направите пълна заявка.

За да демонстрираме пример, по-долу представихме някои кредитни компании, които предлагат бърз заем сега.

Получавате парите директно в сметката си, така че не е нужно да правите пътеки до банката или фирмата, за да получите парите си. Още по-удобно е, ако сте в чужбина!

Липса на залог, гарант или авансово плащане са други предимства. Получавате бърз онлайн заем само с лична карта и с извлечение по акаунт.

Някои небанкови дружества предлагат първия заем с 0% лихва (първият заем е безплатен). В този случай ще изплатите сумата по заема, а не лихвата плюс комисионните, както е при обикновените заеми.

Имате гъвкавост, в случай на бърз заем можете да удължите датата на падежа, без да бъдете докладвани на Кредитното бюро. Моля, имайте предвид обаче, че условията за удължаване на срока на изплащане се различават при различните институции.

Бързите онлайн заеми на момента имат своите условия. Така например едно от условията може да е свързано с минималната и максималната възраст на кандидатите, дори ако законът изисква клиентите да не бъдат дискриминирани въз основа на възраст. Всички небанкови финансови институции имат определени ограничения за минималната и максималната възраст на кандидатите. В повечето случаи минималната възраст на кандидатите за заеми е 18, но тя може да бъде и 21-23 години. С условието за тази необходима минимална възраст фирмите се опитват да намалят рисковете си. Максималната възраст може да варира, но обикновено долния праг е 65 години.

Съвет: Бъдете внимателни към оферти в интернет от типа „Давам кредити сега“. Не се доверявайте на частни лица, а само на доказани и лицензирани кредитни компании. Винаги проверявайте мнения и коментари във форумите и социалните медии преди да кандидатствате за заем.

Ние редовно анализираме финансовия пазар, сътрудничим си с много банки и фирми, което ни позволява да предлагаме на клиентите най-изгодните условия. Работейки с нас, вие ще знаете общите разходи по кредита и всички условия на офертата, включително всички видове допълнителни разходи като такси и комисионни. Ще ви предпазим от всякакви внезапни и „изненади“ в бъдеще.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.