Бърз кредит по телефона

Искате да кандидатствате за бърз кредит по телефона?

Кредит с одобрение изцяло по телефона

Съвсем нормално е да останем без пари. Често пъти, плановете не ни излизат и се оказваме във финансово затруднение. Какво да правим, ако имаме спешна нужда от пари и няма откъде да ги вземем. Не всеки има близки и познати, които могат да му услужат на момента. Тогава започваме да се озъртаме, за някоя банка или фирма за бързи кредити. Това е нашето спасение, когато няма от кой да вземем пари. Много кредитни компании и  банки отпускат бърз кредит по телефона.

Тук са най-добрите сертифицирани кредитни компании, които отпускат заеми по електронен път. Изпратилите формите си за кандидатстване по електронен път имат предимство при разглеждане от кредиторите. Щом изпратите вашето заявление, служител за фирмата ще се свърже с вас, за да договорите подробностите по заема.

Условията не са кой знае какви.

Най-често трябва да имаме навършени осемнадесет  години, горе-долу чиста кредитна история, което да означава, че  нямаме стари просрочвания по кредити. Ако имаме сигурни месечни доходи и можем да докажем това с трудов договор,  това значително повишава шанса ни. Също така размерът на кредита ще бъде по-голям.

Ако и това не помогне, от банката или фирмата, ще поискат от нас да заложим нещо, в замяна на заема или да намерим приятел или пък роднина, който да стане наш поръчител. Това се отнася само за големите кредити.

Кредит по телефона, е напълно реално и постижимо нещо. Парите ще се забавят, не повече от ден. Няма нужда да се разкарвате до офиса на фирмата и да се редите часове по опашки. Такива заеми са много предпочитани от хора, които нямат време и така те  стават все по-популярни и  желани.

Ако искате може да проверите различни оферти за фирми, които предлагат бърз кредит по телефона в интернет. Също така пробвайте да кандидатствате на няколко места и която фирма първи  ви одобри, ставате неин клиент. Накрая вие сами трябва да изберете, как да вземете парите. Това може да стане на място в офиса, каса на EasyPay или пък в банката.

За каква сума можете да кандидатствате

Обикновенно кредитите отпускани от телефона за от типа бързи кредити до 3000 лв.

Всички нови фирми, ще ви предложат няколко варианта, как да си вземете парите и по какъв начин ще ги връщате. Най-често хората погасяват вноските, като отиват директно в офиса или банката  всеки месец. Но всичко зависи от договорката, от сумата на взетия кредит и от срока за неговото погасяване.

 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.