Бърз кредит без гарант

Интересувате ли се от бърз кредит без гарант?

За краткосрочен кредит не се нуждаете от гаранти и попечители или други лица, които да ви гарантират с доходите си. Това ви спестява стреса, че бихте могли да загубите залога, но също така гарантира вашата конфиденциалност, защото вече не се изисква да казвате на други хора, че сте останали без спестени пари и имате нужда от заем. С бърз кредит не ви се налага да търсите пари на заем от ваши приятели или близки или пък да стигате до заложната къща, за да реште спешна ситуация. По този начин имате алтернатива за всяко непредвидено събитие. 

Бързият кредит без гарант е една от най-популярните форми на финансиране, налична на кредитния пазар в България и се отличава с малкия брой документи, необходими за одобрение, както и ускорената процедура. Бързите заеми са се превърнали в нещо нормално за много българи и вероятно вие или вашите приятели или роднини, се обръщате към кредитните компании редовно. С течение на времето, хората у нас разбраха, че заемът не е лошо нещо, което трябва да се избягва на всяка цена, а изключително полезен инструмент в днешния свят.

Небанковите институции поемат много високи рискове и затова техния Годишният Процент на Разходите (ГПР) може да достигне до 50%. Следователно, трябва да се съобразите с тяхното ГПР. Може би дори сте чели заглавия в медиите, че фирмите за бързи кредити отпускат суми на български граждани без документи. Всъщност продължителността и малкият размер на договора не позволяват натрупването на значителни разходи. Без висок интерес тези компании биха рискували огромни разходи, без да печелят почти нищо в замяна. Ако погасите заема навреме без притеснения, разходите остават на разумно ниво.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.