Бързи кредити по банков път

Как можете да кандидатствате за бързи кредити по банков път?

Искате ли да получите пари на банковата си сметка бързо? В такъв случай, може да кандидастствате за бърз онлайн заем.

Първо трябва да кандидатствате като се свържете с избраната от вас кредитна компания по удобен за вас начин – по телефона, с имейл, факс или на място. След това ще получите одобение и парите ще ви бъдат изпратени с минимален брой справки, формалности и документи. Заявлението ви ще бъде разгледано и одобрено. Ще трябва да проверите сметката си и ще видите, че  паричните средства са ви преведени. В най-добрият случай парите ще бъдат там след 15 минути.

Ако имате нужда от пари бързо и нямате време да търсите одобрение от банка или да чакате одобрение, бързият кредит от небанкова институция е просто идеалното решение за вас.

Това което прави бързите кредити от фирми привлекателни за потребителите са сведените до минимум формалности. Докато банките обикновено задават множество въпроси и ви се налага да попълвате досадни формуляри, при фирмите не е нужно да давате обяснения за това за какво ще ви послужат парите. При фирмите никой няма да ви пита за каква цел ще използвате средствата.

Не трябва да забравяме, че небанковите финансови институции са 100% легални компании, които работят под регулацията на компетентните органи. В същото време банките са под строгия контрол на Българската народна банка и отпускат средства само на клиенти, които отговарят на строгите им изисквания. Условията на фирмите не са толкова стриктно регламентирани, ето затова все повече клиенти предпочит да теглят небанкови заеми.

В тяхната дейност няма нищо съмнително, няма скрити клаузи в договорите или подвеждаща реклама в офертите. Фирмите предлагат различни продукти от банките, като техните процедури са много по-улеснени. Все пак, внимателно анализирайте условията и изберете продуктът, който е най-подходящ за вас.

Помислете за какво искате да харчите пари, за каква сума ви трябват и в какъв период сте в състояние да ги изплатите. Анализирайте бюджета си и вижте колко пари можете да харчите за заем месечно.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.