Бързи кредити онлайн в събота и неделя

Бързи кредити онлайн в събота и неделя / през уикенда

В тази публикация ще представим едни от най-надеждните и ефективни компании за бърз кредит в България, които отпускат заем и в събота и неделя. Тези фирми работят и през уикенда, нямат изискване за поръчител или излишен формализъм, а някои предлагат кредити с 0% лихва. Кандидатстването става 24 часа, през 7-те дни от седмицата – бързо лесно и достъпно, само с няколко клика от всяко фиксирано или мобилно устройство.

Когато се подава заявление чрез стандартизирана бланка по електронен път, клиентите биват уведомявани изключително бързо за това дали са одобрени през работното време на сайта на кредитора.

Тези фирми предлагат бързи онлайн кредити, които са известни още като спешни заеми за неотложни нужди.

Ето едни от по-известните компании:

Денонощни заеми през събота и неделя

Вивус

Фирмата работи с бързи заеми през цялата седмица, включително и през събота и неделя.

За новите клиенти първите заеми са с 0% лихва за целия период на погасяване. Фирмата не облага с такси, няма оскъпяващи разходи и се връщат точно толкова, колкото са усвоени.

Не се изискват външни гаранции или попечители, а отговорът се получава до 15 мин.

От всички финансови продукти на компанията спешните заеми за неотложни нужди са един от най-експресните финансови продукти.

Работното време на Вивус, в което може да подадете заявлението си онлайн и да получите отговор дали сте одобрени, е от от 8:00ч. до 20:00 ч., а в събота и неделя и в празнични дни от 10:00ч. до 17:00ч.

 

Бърза Каса

Фирмата отпуска бързи онлайн заеми и в събота и неделя.

Отделът „Работа с клиенти“ е с работно време в делнични дни от 8:30ч. до 19:30ч., а през почивни и празнични дни – от 10:00ч. до 18:00ч.

Фирмата предлага промоции, като за всеки първи заем лихвата е 0% и не предвижда оскъпяване на кредитите с никакви такси.

Бърза Каса предлага спешните заеми за неотложни нужди в размер между 50 и 1 000 лева само срещу документ за самоличност.

Подаването на заявление е изключително улеснено и става чрез уебсайта на компанията, а одобрението става до 10 минути

Фирмата предвижда опция за удължаване на погасителния период с 7, 15 или 30 дни, в зависимост от нуждите на клиента.

 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

 

2 thoughts on “Бързи кредити онлайн в събота и неделя

  1. Blagodarenie na Easy Credit se sdobih sys Smartfon, koyto mi dostavi golqma radost. Ne po4uvstvah golqma tegest ot zaema, za6toto gi vyrnah navreme. Mnenieto mi i mnenieto na moite blizki e 4e ako trqbva da se napravi klasaciq na bylgarskite firmi za byrzi krediti tq trqbva da e na pyrvo mqsto.

Comments are closed.