Бързи кредити денонощно

Бързи онлайн кредити денонощно

Бързи кредити 24 часа в денонощието

Бързите потребителски кредити са навсякъде – от телевизионните реклами до сърцераздирателните истории из социалните мрежи, в които се разказва за фалирали роднини и приятели. При все това, индустрията е между най-бързорастящите като брой участници и активи въпреки конкуренцията на банките и лизинговите дружества. Факт, че се нуждаете от кредит 24/7 означав, че заемът вие крайно спешен и нужен. Ние подбрахме специлано кредитни компании, които предлагат кредити с опция за кандидатсване и през ноща и уикенда.

Най-често гражданите се нуждаят от бързи кредити до минути в размер на малка сума, каквато банките биха сметнали за твърде малка и не биха се съгласили да я отпуснат. Към момента средната за страната ни сума, за която кредитоискателите кандидатстват се изчислява на 700 лева, а най-високата на 2 500 лева. Тези суми са засечени като средно аритметично за повечето от по-големите и популярни дружества, отпускащи бързи заеми. Така тези компании се явяват като посредника, запълваш нишата от граждански микрокредити, от която банките не се вълнуват.  Тази ниша, преди да се зародят компаниите за бързи онлайн кредити, бе домейн на заложните къщи и нелегалните лихвари, които имаха нескрити връзки със сенчестата икономика у нас. Фирмите за онлайн кредити се развиват с големи темпове и макар, че имат някои неща за доизглаждане, работят по наложени общоевропески стандарти и покриват изискванията на рамката на закона.

Денонощни кредити

Най-важният приоритет на фирмите за онлайн кредитиране е фактора, че услугите им са бързи – от няколко часа до няколко дни, е срока от кандидатстване до одобрение и усвояване на сумата. Така, както се отпускат бързо, те обаче изискват и бързо погасяване. Обикновено парите трябва да бъдат върнати още на същата заплата или до няколко месеца.

При компаниите за бързи онлайн заеми, в сравнение с банковите институции, формализмът е сведен до най-тесни граници. Кредитите са изключително достъпни, предлагат се и по домове, и по телефона, а вече и по електронен път. Така заем могат да получат и хората, отдалечени от големите градове, в които се намират физическите офиси на тези компании.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

2 thoughts on “Бързи кредити денонощно

Comments are closed.