Бързи кредити без обезпечение

Онлайн бързи кредити без обезпечение

Вижте всички компании, предлагащи онлайн бързи кредити без обезпечение и изпратете вашата заявка до избрания от вас кредитен доставчик. Служител на фирмата ще ви се обади, за да ви информира дали сте получили положително становище, след което ще получите желаната сума.

Кредитна компания Микро Кредит предлага бърз онлайн заем  без изискване за обезпечение на суми между 200 и 3 000 лева. Фирмата избягва излишния формализъм и предлага експресни кредити само срещу валидна лична карта.

Погасяването на паричното задължение става чрез месечни вноски. Срокът на погасяване се предвижда да стане между 3 и 18 месеца. Компанията предлага промоционални условия и предвижда гратисен срок за погасяване до 45 дни.

Ето и основните кредитни продукти на фирмата:

„CrediHome“ представлява бърз потребителски заем на стойност между 200 до 3 000 лева. Ако се изплаща всяка седмица, той може да се погаси за срок между 9 и 48 седмици. Ако се погасява всеки месец – за срок между 3 и 12 месеца. Обслужването става с персонален финансов съветник. „Кредихоум“ се отпуска без нужда от поръчител, без материално обезпечение и само срещу документ за самоличност. Персоналният съветник извършва посещения на адреса на кредитоискателя, където му доставя сумата в брой едва 1 ден след одобрението.

„CrediGo“ е удобен потребителски заем на стойност между 600 и 3 000 лева, който може да се изплати с вноски всеки месец за период между 6 и 12 месеца. Бързият онлайн заем няма условие за обезпечение или поръчител и е без неаргументирана бумащина, а само срещу документ за самоличност. Той има, също така, промоционални условия, ако бъде погасен в рамките на първите 30 дни лихвата е 0%.

„CrediTrade“ е друг експресен заем в подкрепа на бизнеса на стойност между 200 и 3 000 лева. Може да бъде погасен чрез вноски всяка седмица или всеки месец за период между 9 и 48 седмици, което е равностойно на период между 3 и 18 месеца. Клиентите не се нуждаят от поръчител и се отпуска само срещу документ за самоличност. Лихвеният процент се възприема като разход на фирмата. Отпуска се гратисен срок до 45 дни, в който клиентите не се облагат с лихва. Кредиторът не предвижда плащане на неустойки при неспазване на абсолютно точно клаузите на договора. Потребителите избират сами как да върнат парите. Това може да стане по банков път, чрез персоналния си финансов съветник или офисите на кредитната институция.

 

 

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 

3 thoughts on “Бързи кредити без обезпечение

  1. Ako chovek shte ostavq zalog toy moge da otide do nay blizkata zalogna kyshta i da poluchi gelanata suma.

  2. Да но заложните къщи работят по Закона за лихварството, а финансовите компании по Закона за банкови и небанкови институции и разликата в лихвата е огромна.

Comments are closed.