Безлихвен кредит до 1000 лв.

Бърз кредит до 1000 лв.
Едни от най-предпочитаните финансови продукти, предлагани от кредитните компании у нас, са спешните авансови заеми и краткосрочните потребителски кредити. Най-търсени са експресните инстантни пари на заем, за които не се начислява лихва. При някои компании това е възможно при всеки първи заем, а при други – при по-малките суми и такива дългове се изплащат за по-кратки интервали, които са известни като “гратисен период”. Каквито и да са условията, едно е неоспоримо, че тези спешни кредити са най-изгодните и най-привлекателните, защото се връщат точно толкова пари, колкото са изтеглени. Другото им предимство, което също не е маловажно е, че за тях е необходим само актуален документ за самоличност, гражданите не се нуждаят от поръчител, обезщетение или залог.

Вижте всички компании, предлагащи бързи и безлихвени кредити до 1000 лв. Вашето искане ще бъде разгледано незабавно, и след одобрение от фирмата, ще си получите парите:

KANDIDATSTWANE 2Кредитини компании за кредити  до 1000 лв.

Вивус

– Кредитното дружество не изисква никакви външни гаранти, като например поръчителство и предлага финансова подкрепа в труден момент.

– Когато гражданите теглят за първи път кредит, той е без лихва.  Гражданите изплащат в края на погасителния период стойността на изтегления заем без никакво оскъпяване от допълнителни разходи от рода на лихвени проценти, такси и комисионни.

– Максималната стойност на инстантните пари до заплата, които могат да бъдат да бъдат получени е 700 лева

– Бързите потребителски заеми достигат до 2 000 лева.

– Крайният срок за издължаване на средствата, отпуснати на заем е 12 месеца.

– Спешният кредит до заплата не изисква гаранция, поръчителство или обезпечение.

– Сигурни пари на заем за по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата и навсякъде – кредита може да се получи от всяко мобилно или фиксирано устройство, което поддържа Интернет.

– Един от най-динамичните и надеждни канали за трансфер на пари в България.

– Становище с решението на фирмата се получава до 15 минути.

 

Смайл Кредит

– Без допълнителни и оскъпяващи разходи като такси, лихви и комисионни.

– Решението дали една апликация е одобрена или не се получава едва до 20 минути.

– Компанията отпуска гъвкави заеми до заплата на стойност между 50 и 500 лева и бързи потребителски заеми от 600 до 1 500 лева.

– Времето за погасяване на задълженията е в интервала от 90 дни до 2 години.

– За повече информация сайтът на компанията е: https://smilecredit.bg.

 

Провидент

– Спешните пари се отпускат за непредвидени разходи и могат да получат одобрение, когато са на стойност между 200 и 2 500 лева, а погасителните ежемесечни вноски са минимални.

– Експресни изцяло онлайн заеми без необходимост от поръчителство, които се погасяват за времето до 60 седмици.

– Целият процес по подаване на апликацията, получаване на становище и трансфер на паричните средства става дистанционно и е максимално ускорен и улеснен.

– Гражданите не се нуждаят от външен гарант като обезпечение или залог.

Безлихвен кредит до 1000 лв.

krediti-online