Безлихвени кредити

Интересуват ли ви бързите кредити без лихва? Търсите безлихвени кредити

В наши дни най-популярният кредитен продукт е безлихвеният бърз заем, при който се получават финансови средства за крактокрочен период, а размерът им не е до 500 в. Често наричани безлихвен кредит до заплата, тези продукти са предназначени за неголеми плащания и покупки. 

Тук са най-надеждните кредитни компании за краткосрочни заеми. Изпратете вашата заявка по електронен път и ще получите приоритет при одобрение. След като се свържете с избран от вас кредитодател, упълномощен служител ще ви се обади, за да уточните как желаете да усвоите сумата.

Бързите кредити са много полезни за случаи, в които желаете да чествате личен празник, да заминете на екскурзия, да направите дребен ремонт на дома или автомобила, да закупите електроуреди или да посрещнете комунално-битови сметки или медицински разходи.

Бързите онлайн заеми са много ефективни и когато са без лихва, те не би трябвало да имат допълнителни съпътстващи разходи. В определени ситуалици кредитните компании отпускат и суми с по-голям размер, например безлихвен кредит до 1000 лв.

В какви случаи може да се кандидатства за заем с 0% лихва?

Обикновено безлихвените бързи заеми се предлагат на потребители, които теглят кредит за първи път. Това означава, че те са предназначени за нови клиенти и когато веднжъж са се възползвали от такъв вид кредит, вече ще трябва да обслужват следващите си заеми по традиционен начин. Мнго хора, обаче, използват различни кредитори всеки път и така не плащат допълнителни разходи по своите кредитни продукти. В наши дни много кредитни доставчици предлагат опция за кредит с 0% лихва за нови клиенти и така тези хора теглят и връщат в продължение на няколко месеца, докато излязат от финаносвото затруднение. 

При краткосрочните заеми кредитните компании печелят само, когато ви начисляват лихва, такси и комисионни, така че при тези услуги с промоционални условия на практика те губят средства, но ги прилагат като успешен маркетингов инструмент за печелене на нови клиенти. С него те си правят добра реклама и печелят нови потребители. 

В случай, че изтеглите средсттва от една фирма за бързи кредити, дори и без да плащате лихва, има по-голяма вероятност да се обърнете към нея за финансова помощ в бъдещ момент и те разчитат на това.

Какъв е максималният размер на т.нар. кредит с 0 лихва?

По принцип кредитите, на които не се начислява лихва се предоставят единствено от кредитните компании. Те предлагат пари на заем на стойност до 500 лв., но най-често одобрение получават заявките между 50 и 400 лв.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.