Ауто кредит

Интересувате ли се от Ауто кредит?

Значителен брой хора в наши дни си купуват автомобили на изплащане. С този пост ще разгледаме плюсовете и минусите на този вид покупки на лека кола.

Предимствата на закупуването на автомобил в кредит

Понякога заем се издава в рамките на един месец, но във всеки случай, да стане собственик на колата може да бъде много по-бързо, отколкото ако спестите пари в продължение на много години.

Ако транспортът е необходим за бизнеса, придобиването му на кредит е повече от оправдано. За предприятие заемът е допълнително средство, което може да се използва, без да се засяга бюджетът. Също така е вероятно дългът да бъде възстановен в ущърб на дохода от използването на закупения транспорт, така че собственият капитал на дружеството да остане свободен, да бъде изпратен в друга сфера.

Кредитът за кола може да бъде издаден директно на автокъща. Понякога отнема около час, за да подпишете всички документи, за да можете да вземете машината в същия ден.

Можете да закупите кола на кредит при всяко действие. Днес в интернет е лесно да се намери информация за случващото се и е много вероятно някои от предложенията да бъдат много печеливши.

Недостатъците на закупуване на кола на кредит

След прекратяване на заема, кредитополучателят трябва да го върне на банката, да плати за услугата (например да изплати лихвите по кредита) и да заплати различни комисионни. Трудно е да се намери банка, която въобще не начислява такси. Най-вероятно кредитополучателят ще трябва да плати за разглеждане на молбата за кредит, проверка на документа, издаване на кредити, откриване и поддържане на сметки, безкасово прехвърляне на средства за реклама, поддръжка на сметка и др. В сравнение с размера на кредита и лихвата, общият размер на всички комисиони е малък, но е доста значителен.

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.