Човек който дава кредити

кспертите съветват да не с едоверявате на лихвари и хора, които дават кредити, а само на лицензирани фирми, които оперират легално на финансовия пазар. Относно тези фирми също има голяма дома неясноти сред хората.

Финансовите организации се отварят много активно напоследък и много хора вече са успели да оценят всички предимства на сътрудничеството с тях, но има и потенциални кредитополучатели, които се страхуват да вземат пари на заем от кредитна компания. Основната причина е, че съществува мит, че те не са напълно законни, но това не е така.

Всъщност те са под строгия мониторинг и контрол на органите, които регулират дейността им. Компаниите за бързи кредити са обект на закони и разпоредби и от тях се изисква да действат в съответствие със законите за кредитиране от разстояние. Тоест тяхната дейност е напълно легитимна и се контролира от определен набор от закони.

Разбира се, има измамници сред фирмите, които предлагат спешни заеми онлайн. За да не се натъкнете на такива, преди да кандидатствате за заем, е добре да прочетете отзивите в соиалните мрежи. Ако желаете, можете да поискате лицензи, разрешения и друга съответна документация. Честните компании са длъжни безусловно да предоставят тези ценни книжа, но ако има проблеми с това, по-добре е да се намери алтернативен кредитор.

Освен това трябва да се обърне внимание на такива аспекти:

  • Не си сътрудничете с компании, които нямат адреси или телефонни номера на уебсайта си.
  • Потенциално опасен може да бъде кредитодател, който няма уебсайт или, още по-лошо, офлайн офис.
  • Със сигурност ще възникнат проблеми с онези фирми, чийто уебсайт съдържа адреса на друга финансова институция.
  • Избягвайте и оферти с твърде ниските лихви. Такива по правило са нереалистични и към момента на подписване на договора са с различни комисионни, такси и други допълнителни разходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *