Условия за безлихвен кредит до 4500 лв

Интересувате ли се от безлихвен кредит до 4500 лв.?
Ако се нуждаете от безлихвен, суперизгоден кредит, но ви трябва по-голяма сума, може да приложите следното. Кандидатствайте едновременно в няколко кредитни компании, на които не сте били клиент. Така ще получите цялата сума, от която се нуждаете.

Възползвайте се от изгоден кредит с 0%лихва!
Може пи се питате – възможно ли е да получа супер бърз онлайн кредит с ниска лихва. Да, можете да получите бърз заем с изгодна лихва, тъй като много небанкови финансови институции в България предлагат такива изгодни заеми.
Условията са като при стандартен заем. Трябва да сте български гражданин, да имате лична карта и да сте над 18 години. Приоритетно получават такъв заем хората с добра кредитна история в ЦКР. В зависимост от политиката и анализа, извършен от конкретната фирма, може да получите безлихвен заем в диапазона от 300 – 400 до 1300 – 1400 лева.

Кредит с 0% лихва
Бързият заем без лихва не включва допълнителни суми, които да трябва да платите при връщането. Така на датата на погасяване ще върнете само парите, които сте получили при подписване на договора и нищо повече.
Също така е важно да проверите какъв е крайният срок и максималният срок за погасяване, тъй като бърз онлайн кредит с нулева лихви ще има гратисен период. И ако заемете определена сума пари и периодът на връщане не ви е удобен, ще трябва или да изберете този срок, за да се възползвате от 0 лихви, или да увеличите срока, но лихвата също ще ви бъде добавена.
Разбира се, има едно условие, на което трябва да отговаряте, за да получите такъв изгоден бърз кредит: да сте нов клиент на небанковата финансова институция. По този начин, ако вече сте вземали заеми от този кредитор, вече няма да можете да вземете бърз кредит без лихва. Ето един пример: За 400 лева, платени до датата на падежа, сумата, която трябва да върнете, е 400 лева, с 0% лихва и без начисляване на допълнителни комисионни.
Ето някои компании, които имат безлихвен кредит в портфолиото си: VivaCredit, Ferratum, Vivus, EasyCredit, Credissimo, Мини Заем, и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *