Съдействие за кредитна карта

Съдействие за издаване на кредитна карта

Искате да получите кредитна карта, но не знаете как да кандидатствате, дали ще ви одобрят и дали ще ви разрешат желания кредитен лимит? Търсите информация и съдействие?

Ако отговаряте на изискванията на банките и фирмите, на практика не се нуждаете от съдействие с цел одобрение или разрешаване на конкретен кредитен лимит. По-скоро може да се поинтересувате от консултация или съдействие по време на оформяне на документите за  кандидатстване, ако сте много ангажирани и нямате време да разгледате и сравните ценовите предложения, прдлагащи се на пазара. Ако някой иска да ви помогне в получаването на евтина кредитна карта, се отнасяйте към него с недоверие. За да ви бъде издадена кредитна карта, единственият сигурен начин е да кандидатствате в определено банково или небанково дружество, което е регистрирано в БНБ и има лиценз на кредитен посредник.

Най-лесният и бърз начин е да се запознаете с условията на различните фирми и банки, които предлагат кредитни карти и кредитни продукти. След което се уверет, че отговаряте на тези изисквания и може да да представите необходимите документи. След като сравните различните оферти и се уверите, че имате шанс да ви одобрят, подайте заявлението си онлайн. Уверете се, че имате достатъчно доходи и добра кредитна история не само да получите одобрение, но и да ви разрешат кредитния лимит, от който се нуждаете.

 

Коя кредитна институция начислява по-ниска лихва по кредитни карти?

Избере институцията, която отпуска кредитна карта най-ниска лихва в момента на кредитния пазар. Спрете се на банка или кредитна компания, която е водеща в своя сегмент през последните години, за да получите най-евтината кредитна карта с най-малко лихва.

Не се доверявайте на предложения на частни лица! Банките и сериозните кредитни компании не одобряват кредитни карти без да сте им предоставили официално заявление и без да ви анализират. Те трябва да се убедят, че имате кредитоспособност. След като спазите всички процедури и кондидатурата ви бъде разгледане, може да получите одобрение. Ето защо, не се доверявайте, ако получите оферта за кредитен лимит без да сте се срещали с конкретни служители на банката или фирмата в офис или по телефона. Съдействието, което някой би ви предложил, може да е капан, защото никой не може да ви гарнтира одобрение на кредитния лимит, освен лицензиран кредитен посредник и неговите служители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *