Разсрочено плащане

Как да получите спешно пари назаем?

Сред най-удобните начини за получаване на парична сума за няколко часа са бързите кредити от кредитните компании. Тези заеми ще ви осигурят възможност да получите парите си в много кратък срок – без гаранции и в рамките на максимум 24 часа.

Небанковите компании, които отпускат такива заеми в дългосрочен план, също предлагат онлайн кандидатстване, но те може да имат по-тежки условия за допустимост. Например, от вас може да се иска минимално ниво на заплащане, определена продължителност на работа на последната месторабота и положителен финансов опит в ЦКР, така че да докажете, че сте добросъвестен платец.

Разсрочване на срока на кредита

В някои финансови организации има услуга за отлагане на срока за погасяване или удължаване на кредита. „Отсрочването“ или „разсрочването“ предоставя подкрепа на кредитополучатели, които по някакви причини не могат да изплатят получената сума в уговорения срок. Ползите са очевидни: не е нужно да плащате глоби и кредитната ви история не се влошава. Удължаването на срока има своите предимства за организацията:

  • клиентът не се крие поради временни затруднения;
  • удължаването винаги включва повишаване на лихвения процент;
  • задържане на кредитополучателя чрез лоялност и голяма вероятност от повторното му кандидатстване.
  • възможността за удължаване и неговите условия са посочени в договора за заем, можете да научите повече на уебсайта на избраната фирма или в офиса на компанията.

Как става удължаването на срока?

Всички хора, дори и най-надеждните, имат непредвидени обстоятелства. В такива случай кредитните компании предоставят на клиентите специални възможности за удължаване на срока на дълга. Важно е да поискате удължаване възможно най-скоро, за да получите най-изгодните условия:

  • удължаване на сроковете за връщане без глоби;
  • повторно кредитиране;
  • прекратяване на начисляването на лихви с фиксирана неустойка.

Можете да направите споразумение за разсрочено плащане със служител на избраната от вас фирма кредитор. За услугата ще се наложи да платите определена такса. Фирмите за бързи кредити не са единствените, които практикуват тази опция. Така например много хора пускат молба за разсрочено плащане към ЧСИ, ВиК и други доставчици на услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *