Проверка за одобрение на кредит

Какво представлява проверката за одобрение на кредит?

Проверката или справката за кредит е информиране за кредитоспособността на клиента. Хората, които нямат работа, официален доход или са с влошена кредитна история, могат да се опитат да кандидатстват за кредит без справки. Този вид кредит обаче може да има малко по-висока цена, поради по-високия риск за заемодателя.

Ситуациите в живота са различни и понякога хората са принудени да търсят фирма, която да им даде заем без справки. Бързият онлайн кредит е лесна, достъпна и експресна форма на финансова подкрепа. Не много организации предприемат тази рискована стъпка – в края на краищата, непознаването на материалното положение на клиента излага кредитора на много голяма, реална опасност.

Все пак, ако сте човек в нужда няма да останете без подкрепа – ако потърсите добре, със сигурност можете да намерите компанията, която ще ви издаде заем при доста изгодни условия и няма да прави щателни проверки на вашата надеждност като кредитополучател

 

Документи за получаване на заем

Всяка организация изисква собствен набор от документи. Стандартният комплект, като правило, включва следните документи:

  • лична карка (с фамилия, име, националност, дата на раждане и регистрация за местоживеене);
  • ЕГН;
  • номер на банкова сметка.

Освен всичко друго, клиент, който получава заем без много справки и допитвания с бази данни, е добре да предостави имейл и телефонен номер. Някои фирми изискват поръчител, но като цяло „обикновен“ заем се издава без участието на трети страни.

 

Заем онлайн или в брой?

Бързите заеми се издават в различни форми. Най-лесният начин е да олучите парите по банков път без да напускате дома си, но може да ги изтеглите от касите на Изи Пей или да ги получите от служител на фирмата от гише на физически офис. Във всички случаи времето от момента на подаване на заявлението до превода на парите на кредитополучателя отнема по-малко от 24 часа като правило. Предварително одобрение за кредит се получава от 5 до 10 минути.

При кандидатстване за заем без проверки и справки, след като финансовата организация вземе одобряващо решение, ще получите нужната ви финансова подкрепа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *