Помощ при просрочени кредити

Какво мога да направя, ако съм прекалено задлъжнял?

В случай, че имате отрицателна кредитна история, например поради нередовно поведение при плащане в миналото, трябва да получите информация от ЦКР и да проверите дали всички записи са актуални. Проверката веднъж говишно се прави без такса. Може да не се налага данните за вас да бъдат изтривани, като неправилно качените данни могат да бъдат коригирани с ваша намеса.

Имате прекалена задлъжнялост и искате да овладеете проблема?

Най-добре е първо да създадете анализ на разходите и приходите си. Най-добре е да ги сортирате според падежа, размера на вземането и произхода им, т.е. наеми, заеми и други. След това е важно да намалите разходите, колкото е възможно повече. Например, задайте си следните въпроси:

Можете ли да спестите от мобилен телефон или интернет? Можете ли без чести посещения в ресторант? Възможно ли е да се въздържате от шофиране или да преминете към по-евтин модел автомобил? Винаги ли трябва да купувате маркови артикули или може да преминете на по-евтини алтернативи за дрехи, обувки и храна?

Освен това, можете да анулирате членства и абонаменти, които не използвате или почти не използвате. От друга страна, можете да опитате да увеличите печалбите си. Бихте могли да спечелите бонуси в службата за извънреден труд. Можете още да започнете да използвате талони и карти с отстъпки, промоции и намаления. Помислете би ли била възможна временно работа на непълно работно време?

 

Предимството на офертата за кредит въпреки умерената кредитоспособност

Кредитите от фирми често са подходяща алтернатива на банковите заеми, особено за хора с умерена кредитоспособност. По принцип е възможно да кандидатствате за моментален заем от кредитна компания. Всички партньори от нашето портфолио са се специализирали в това. Вашето предимство: критериите за приемане и рамковите условия често са по-гъвкави, отколкото при банковите заеми. Освен това условията за спешен заем могат да се договарят индивидуално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *