Пари на заем срещу лична карта

Пари срещу лична карта

Напоследък се заговори за понятието „заеми срещу лична карта„. Въпросът, повдигнат от подобно понятие, е дали поне половината от българското население има  представа какво включва този финансов термин. Той набра скорост напоследък и поради факта, че по телевизията все по-често, чуваме реклами, в които ни канят по най-приятния начин да вземем чудотворен вид заеми с лична карта, без лихва, без доказателство за работа и без много усложнения.

Независимо дали се предлага от банка или от небанкова финансова институция, „кредитът само с лична карта“ започна да се предпочита от българите все по-масово. Защо? Може би, защото е „модерен“?!

 

Как да получите кредит онлайн само с документ за самоличност?

Случило ли се е нещо неочаквано и спешно се нуждаете от малко количество пари за кратък период от време? Можете да получите кредит, без да напускате дома си. Основното нещо е да намерите най-подходящата оферта за вас.

Онлайн кредитите с малка сума и кратък период се отпускат най-лесно и без документи от финансови институции. Достатъчно е да изберете кредитна компания, да отидете на уебсайта на фирмата и да попълните въпросника, като посочите вашите лични данни. Размерът на одобрената сума, условията и ставките на онлайн заема ще се изчисляват индивидуално.

Фирмата ще преведе в най-кратък срок необходимата сума пари на вашата банкова карта, сметка или електронен портфейл.

 

Колко ще ви струва?

Лихвите по краткосрочните заеми са по-високи от лихвите по банковите заеми. Рекламата, която обещава „незабавен заем само срещу лична карта“, се отнася до бързи кредити без проверки, без попечители и без обезпечения.

Преди да подпишете договор, проверете общата стойност на заема. Тя трябва да бъде посочено в квадратно поле в горния десен ъгъл на първата страница на договора преди таблицата с индивидуалните условия.

Договорът за заем с кредитна компания може да предвижда и допълнителни услуги. Те ще увеличат сумата, която в крайна сметка ще трябва да върнете. За да избегнете изненади при погасяване на дълга, прочетете внимателно индивидуалните условия на договора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.