Пари на заем срещу лична карта

Пари срещу лична карта

Напоследък се заговори за понятието „заеми срещу лична карта„. Въпросът, повдигнат от подобно понятие, е дали поне половината от българското население има  представа какво включва този финансов термин. Той набра скорост напоследък и поради факта, че по телевизията все по-често, чуваме реклами, в които ни канят по най-приятния начин да вземем чудотворен вид заеми с лична карта, без лихва, без доказателство за работа и без много усложнения.

Независимо дали се предлага от банка или от небанкова финансова институция, „кредитът само с лична карта“ започна да се предпочита от българите все по-масово. Защо? Може би, защото е „модерен“?!

 

Как да получите кредит онлайн само с документ за самоличност?

Случило ли се е нещо неочаквано и спешно се нуждаете от малко количество пари за кратък период от време? Можете да получите кредит, без да напускате дома си. Основното нещо е да намерите най-подходящата оферта за вас.

Онлайн кредитите с малка сума и кратък период се отпускат най-лесно и без документи от финансови институции. Достатъчно е да изберете кредитна компания, да отидете на уебсайта на фирмата и да попълните въпросника, като посочите вашите лични данни. Размерът на одобрената сума, условията и ставките на онлайн заема ще се изчисляват индивидуално.

Фирмата ще преведе в най-кратък срок необходимата сума пари на вашата банкова карта, сметка или електронен портфейл.

 

Колко ще ви струва?

Лихвите по краткосрочните заеми са по-високи от лихвите по банковите заеми. Рекламата, която обещава „незабавен заем само срещу лична карта“, се отнася до бързи кредити без проверки, без попечители и без обезпечения.

Преди да подпишете договор, проверете общата стойност на заема. Тя трябва да бъде посочено в квадратно поле в горния десен ъгъл на първата страница на договора преди таблицата с индивидуалните условия.

Договорът за заем с кредитна компания може да предвижда и допълнителни услуги. Те ще увеличат сумата, която в крайна сметка ще трябва да върнете. За да избегнете изненади при погасяване на дълга, прочетете внимателно индивидуалните условия на договора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *