Неткредит

Какво е неткредит?

НетКредит ООД е финансова институция, регистрирана в БНБ под № BGR00213. Тя  е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.  Организацията е член на АОНК (Асоциация за отговорно небанково кредитиране) и се отличава с продукти с ясни и прозрачни условия.

НетКредит отпуска два вида заеми:

  • Кредит до 500 лв. с гъвкаво погасяване;
  • Кредит на вноски до 4 000 лв., за срок до 24 месеца и с при ГПР 49.72%

Фирмата отпуска също така бърз кредит с промоционални условия за нови клиенти с лимит 1500 лв. при 0% лихва. След като получите одобрение, може да изтеглите парите от банковата си сметка, от банкомат или от каса на EasyPay.

 

Изплащане на заем до 500 лв. или заем на вноски в Net Credit

Има три начина да изплатите вашия заем.

Първият начин е с дебитна или кредитна карта. И двете включват нареждане на превод към сметката на кредитора. Нет Кредит е наясно, че не всеки има достъп до електронно банкиране, затова предлага възможност за нареждане на стандартен превод.

Bторият начин е да върнете парите с банков превод – след като влезете в своя клиентски акаунт в Net Credit, можете да поръчате бърз, безплатен превод към сметката на кредитора. Това е най-бързият метод за погасяване, който гарантира, че плащането ще бъде записано веднага след извършването му.

Третият начин е да платите чрез парична система за плащане с EasyPay.

Данните за избранния от вас начин на превода на парите по вноските, ще намерите в договора за заем и в информацията, след като влезете в уебсайта на фирмата https://www.netcredit.bg/.

 

Възможно ли е предсрочно погасяване на кредита на вноски?

Да, клиентът може да извърши предсрочно погасяване на цялата или част от сумата на Нет Кредит преди датата на погасяване, посочена в графика. Ако върнеш кредита предсрочно, ние ще начислим по-малка лихва за ползване, отговаряща на броя дни, в които си ползвал кредита.

НетКредит – да или не?

Информация за Неткредит измама не може да съществува, защото фирмата разполага с лиценз и спазва законодателството на РБ. За Неткредит мнения, проверете във форумите и социалните медии. Ще намерите както положителни, така и отризателни отзиви за Неткредит. Това се дължи на факта, че всеки човек разрешава своя индивидуален случай по различен начин. Ако искате да сравните оферта, която сте избрали от дружеството с подобни и на другите заемодатели, разгледайте нашето сравнение по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *