Кредит до 50000 лв

Кредит до 50000 с лошо цкр

Една от причините, поради които хората избират кредитните компании пред банките, е по-големият шанс за получаване на одобрение на исканията за кредит.

Чудите ли се колко можете да получите от кредитна компания? Кандидатствайте за достатъчно голям кредит, за да можете да разрешите проблемите, пред които сте изправени в момента.

Независимо дали имате нужда от 1000 лева или 50 000 лева на вноски за няколко години и без аванс, има решение.

В крайна сметка, при небанковите дружества документацията е супер опростена и не е нужно да пътувате в случай на спешен заем.

За да получите бърз, по-голям заем, когато имате регулярен, стабилен доход, анализирайте внимателно финансовото си състояние и представете всичките си месечни източници на доход на институцията, в която кандидатствате.

Ако имате надбавка или получавате пари от имот, който сте наели, прехвърлете и тези източници в колоната със съседни доходи.

Ако говорим за кредит в голям размер, трябва да мислите предварително и да не взимате сума, чиято вноска да е голяма част от доходите ви, защото може да ви създаде дискомфорт и да утежни бюджета на домакинството.

Тези кредити се изплащат най-бързо и не е нужно да задлъжнявате, ако можете да плащате вноските си.

Освен това за разлика от банките отпускат кредити с фиксиран лихвен процент. Заемът с фиксирана лихва е най-вдъхновяващият избор в този момент, защото знаете точно колко ще плащате месец след месец.

 

Какви други източници на доходи се приемат освен заплата?

Ако говорим стриктно за небанкови институции, тогава за получаване на бърз кредит понякога се вземат предвид договори за печалба, дивиденти, пари, получени от наеми и дори надбавка за отглеждане на дете.

Всички физически лица могат да кандидатстват за кредит на вноски, ако имат доходи, които да гарантират навременното погасяване.

Заплатата е важна, но по-важно ще е поведението, което ще имате при плащането на вноските. Заемането е много по-лесно през последните години, за разлика от предишни години.

 

Кредит до 50000 с лошо ЦКР

Обикновено хората със скромни доходи тичат първо към банките, но са разочаровани, когато разберат, че имат твърде много дългове и вече не могат да получат желаната сума.

Фактът, че сте в ЦКР, допринася негативно за решението на банката, ако кандидатствате за банков заем. Ето защо трябва да следвате цяла поредица от правила и освен всички тях, не трябва да сте имали неизпълнени задължения.

Някои фирми могат да не се фокусират върху историята от ЦКР, ако сега имате супер стабилен доход и сте покасили просрочените си задължения.

Не е изключено да получите кредит до 50000 лв. дори да имате влошена кредитна история. Първо, всичко зависи от това колко влошена е кредитната ви история, спрямо политиката и общите условия на конкретния кредитор. Освен това, има значение вашата доходност и дали може да предоставите попечител, гарант или съкредитор. Друг вариант е да предоставите обезпечение или да ипотекирате недвижим имот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *