Кредитна карта без годишна такса

Искате да разберете коя е най-добрата кредитна карта?

Най-добрата кредитна карта на пазара не е непременно най-добрата за всички. Разбира се съществуват различни промоции, които субектите в този сегмент се надпреварват да предлагат, поради нарастващата конкуренция. В интернет ще намерите гръмки реклами и маркетингови съобщения от рода кредитна карта без годишна такса, кредитна карта без такса обслужване, без такса теглене,  без месечна такса и т.н., но не бързайте!

Кредитни карти без такси

Питате се какви са кредитните карти, които не начисляват годишна такса? Това е сложен въпрос, тъй като повечето кредитни карти не начисляват годишна такса за първата година. Така се създава голямо объркване сред потребителите. В стремежът си да се конкурират помежду си много банки се опитват да предлагат продукти без комисионна или анюитетна такса. Поради това има голям брой кредитни карти, които не начисляват годишна такса или има поне една такава карта във всяка съществуваща банка.

Коя кредитна карта ме устройва?
Идеалната кредитна карта за всички хора без изключение е картата, която предлага най-голямата кредитна линия при най-ниска лихва. Комисионите, годишната такса за картата и други плащания трябва да бъдат сравнени, преди да изберете карта. Разбира се, има и други характеристики, които също трябва да се вземат предвид според личните финансови нужди.

Най-добрите карти според начина на плащане
Някои потребители решават да плащат общата сума на парите, консумирани на месечна база след крайната дата. За тези потребители картата American Express е най-добрият вариант, тъй като работи по този начин. Повечето плащания, направени с тази карта, трябва да бъдат платени на 100% след крайната дата. За тези, на които име е по-удобно да плащат крайната сума, изтеглена на месечна база, след крайния срок, най-важните предимства на тяхната кредитна карта са широкото приемане и ниската или никаква годишна такса, тъй като месечната лихва не ги засяга, като плащат 100% от сумата всеки месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *