Кредити за хора с лошо ЦКР без ипотека

Кандидатстването за финансова помощ от банка в близкото минало беше дълъг процес с много трудности. Събирането на документи, намирането на поръчители и чакането на съгласие за получаване на заем отнемаха седмици, дори ако кредитополучателят поиска малка сума. Този метод не е подходящ, когато парите са ви необходими незабавно. В такива случаи хората се обръщат към финансови организации, където можете да попълните необходимите формуляри онлайн и да получите заем незабавно.

Фирмите отпускат кредити дори на хора с лошо ЦКР и не изискат обезпечение, гарантиращо кредита. Наистина съществуват и кредити с обезпечение, т.е. гаранция или залог, но те обикновено представляват интерес за хора, които се нуждаят от дългосрочни банкови кредити с голям размер.

Онлайн кредитирането се характеризира с удобство и бързина на подаване на заявление и получаване на сумата.

Услугите за онлайн кредитирането се предоставят от огромен брой кредитни компании. Същността им е, че човек попълва заявление за кандидатстване, намиращо се на уебсайта на избраната от него организация. Той преминава през процедура за проверка (верификация) на личната карта и в случай на положителен отговор получава желаните средства по предпочетен от него начин.

Благодарение на този вид услуги можете да получите пари от почти всяка фирма 24/7. Отделете време и разгледайте повече оферти на фирми, за да намерите тази, която предлага най-изгодните условия, независимо от това, дали кредитната ви история е безупречна или не. Цялата процедура, включително кандидатстването и преводът на средства, се извършват дистанционно, което е изключително удобно за вас. В рамките на 10-15 минути финансовата организация проверява информацията за клиента в заявлението и изпраща решението си. След одобрение сумата се получава по банков път в рамките на едно денонощие.

Лимитът на парите при различните фирми е много различен и обикновено достига до няколко хиляди лева. Периодът на кредитиране е стандартен – за кредитите до заплата той е 30 дни, а за кредитите на равни месечни вноски, той е до няколко месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *