Кредити без разглеждане на ЦКР

Кредити без анализ на ЦКР

При искане на заем както в България, така и във всички страни по света, първото нещо, което банките ще контролират, е кредитният рейтинг, т.е. кредитната история на кандидата. Главно на този резултат те ще базират решението дали наистина  да отпуснат заем или не. Следователно, всички българи, които имат някакъв вид дълг, който ги квалифицира в лоша светлина в Централния Кредитен Регистър и възнамеряват да вземат заем, най-вероятно молбата им ще бъде отхвърлена от банките.

Първото нещо, което човек си мисли в такива ситуации е, че е невъзможно, ако има дългове или отрицателен финансов резултат, да получи каквото и да е финансово подпомагане. Има обаче и други възможности, чрез които можете да имате бързи кредити без изисквания за изрядно досие в Регистъра и въпреки задълженията си.

Поради голямата финансова конкуренция на кредитния пазар в България, има много частни компании, които са готови да ви помогнат и да ви отпуснат бърз заем без предварителен анализ от Регистъра. Всъщност с този тип компании винаги ще можете да получите одобрение, независимо колко лоша е вашата кредитна история.

Тези кредитни компании работят по различни начини, като най-удобните при кандидатстване за финансова помощ са тези, които работят през мрежата, тоест онлайн. Достатъчно ще бъде само да се доближите до своя смартфон или таблет и да имате защитена интернет връзка. По този начин, освен че ще избегнете пътувания, чакане по опашки, редене по гишета и попълване на бумащина, ще можете да имате незабавен отговор и парите да бъдат внесени във вашата банкова сметка експресно.

Освен това не бива да се пренебрегва фактът, че е удобно да се сключи договор с фирма, която е регистрирана в БНБ като лицензирано кредитно дружество. Този регистър има най-добрите стратегии за насоки и съвети за потребителите. Добре е да знаете, че ако институцията, която търсите, не е в този регистър, това е защото не е лицензирана като законно оперираща финансова институция.

За да имате повече възможности при искане на бърз заем, без да се взема предвид вашата кредитна история, като цяло, първата препоръка възниква по отношение на нуждата, която човек има, т.е. отвъд факта, че има случаи, в които човек иска повече пари от необходимото за да реши проблема. Най-добре би било да направите конкретен анализ колко пари наистина ви трябват, тъй като колкото повече пари се искат, задълженията, произтичащи от това действие, ще бъдат по-големи, а също и изискванията за получаването им ще бъдат по-сложни. Поради тази причина идеалният вариант винаги е да поискате само сумата, от която се нуждаете, за да разрешите конкретния или непредвиден проблем, който е възникнал, за нещата, които просто харсесвате и плановете, които искате да осъществите, да изчакате търпеливо да спестите от вашите месечни доходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *