Изисквания за кредитна карта

Условия за издаване на кредитна карта

Най-бързият начин да получите кредитна карта само за минути в България е като кандидатствате за кредитни карти в интернет. Тези кредитни карти се заявяват и обработват през интернет, като отговорът на заявката се получава за минути. Независимо дали имате дълга кредитна история или високи доходи, процентът на одобрение е сред най-високите.

Кредитните карти онлайн предлагат много допълнителни предимства като например висок лимит на кредитната линия, бонуси и промоции. Например, ако за първи път кандидатствате за този инструмент, картата, която би била най-удобна за вас, е тази, която се одобрява по-лесно и е с по-малко изисквания към кандидатите. По същия начин, ако трябва да пътувате често в чужбина, ще ви трябва карта, която можете да използвате в страните, които посещавате.

 

Мога ли да анулирам картата си и да премина към друга или по-добра опция?

Разбира се можете. Кредитната карта може да бъде анулирана по всяко време, когато клиентът пожелае. Когато картата няма дългове или е платена изцяло, анулирането ще влезе в сила при следващото прекъсване на сметката. От друга страна, ако картата има неплатен баланс, издаването на нови покупки може да бъде отменено, но акаунтът ще остане активен, докато балансът не бъде изплатен изцяло. Общият баланс на карта с висока лихва и висок ГПР може да бъде прехвърлен към друга карта, която предлага по-добри условия.

 

Колко кредитни карти мога да имам?

Клиентът може да получи толкова кредитни карти, колкото сметне за необходими. Няма ограничение за броя карти, които едно лице може да има. Всичко зависи от вашата платежоспособност и кредитна история. Винаги е препоръчително да имате поне три карти. Две карти за покупки и ежедневни плащания и трета за спешни или непредвидени разходи. Причината да притежавате няколко карти, освен увеличаването на покупателната способност, е да поддържате салда или използване на кредитен лимит под 40% за всяка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *