Заем до заплата

Мини заем

Това е малък заем, който се получава изцяло онлайн. Договорът за кредит се подписва между фирмата и потребителя. Най-малката сума, за която може да кандидатствате е 100 лева. Такъв мини заем обикновено е от категорията кредит до заплата, като се погасява обикновено за срок до 60 дни.

Почти всяка небанкова финансова организация е готова да отпуска заеми 24/7. Ако спешно имате нужда от пари на национален празник, събота или неделя, както и през нощта, няма да можете да се свържете с никоя банка. Банките обикновено работят стриктно през деня и само в делнични дни. За щастие, в наши дни има много  кредитни компании, които отговарят на нуждите на клиентите, които се нуждаят от заем на празници, през уикенда или през нощта. Фирмите отпускат кредити дори на безработни и на хора с лошо цкр.

Всички възможни методи за изчисление са описани в договора. Кредиторите ви позволяват да плащате през личната си сметка от сметката на банковата карта, по която е отпуснете заемът. Можете също да платите за същата сметка, но през личната сметка на банката издател или от банкомат. В брой се приемат средства от консултанти в офиси на фирмата кредитор или в партньорски офиси. Можете да плащате и чрез платежни терминали.

 

Безлихвени заеми до заплата

Едни от най-атрактивните продукти на небанковите дружества за кредитите onlineбез лихва. Някои кредитори са готови да отпускат заеми при 0%, за да привлекат клиенти към себе си. Тези които кандидатстват за онлайн заем от тя за първи път връщат точно толкова, колкото са усвоили. Размерът на договора е ограничен от 30 до 45 дни,  като сумите варират. За тези безплатни заеми с приоритет са хората с добра кредитна история.

В повечето компании мениджърите обработват заявления. Те могат да се обадят на посочените контакти, да задават допълнителни въпроси на потребителя, да изяснят информацията от въпросника. И едва след това ще дойде SMS с положително решение или отказ. Има организации, при които заемът от 0 процента се издава автоматично: оценката на въпросника се извършва от специализирана програма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *