Бяла карта

Интересувате ли се от Бяла карта?

Кредитният пазар у нас през последните години се развива с бързи темпове. Появяват се все повече играчи, които се опитват по различни начини да се доближат до своите клиенти. Така се появи и Бяла карта – първата кредитна институция, предоставящи кредитни карти на потребителите.

Бяла карта е кредитен продукт от категорията кредитни карти. Тя може да се използва в чужбина, а не само в България. Минималната сума е 100 лева, а лимитът е 3000 лв. Минималният период на кредитиране е 3 месеца, а максималният е по договаряне между потребителя и фирмата, като крайния срок на картата е 2 години.

Бялата карта е продукт на Аксес Файнанс ООД, която е небанково дружество, получило лиценз от БНБ и стартирала дейността си през 2013. Финансовото дружество отпуска кредити със собствени средства, съобразно законодателството на РБ. Средствата се получават до 5 дни след като получите положителен отговор от фирмата. Бяла карта се получава по куриерска фирма и може да започне да се използва веднага. Парите се теглят от банкомат без такси, когато сте в ЕС. Няма излишни такси при кандидатстване, годишна такса за обслужване, за издаване и преиздаване, което също е сред основните предимства на Бяла карта. Когато не използвате картата, тя не ви струва никакви разходи.

За Бяла карта могат да кандидатстват широк кръг от хора – хора без трудов договор, както и безработни с друг източник на доходи. Това може да бъде заплата без трудов договор, наем, майчинство, обезщетение, рента, патенти, лицензи и пр. Минималната възрастова граница е 21 години.

Кандидатстването става онлайн. Погасяването става от офис на Пощенска банка, FastPay и CrediTour, превод от всяка банка или с онлайн превод по сметка.

Бяла карта е модерен и гъвкав кредитен продукт, който предлага лесен и бърз достъп до финансиране, където и да се намирате и по всяко време. Без значение от вашата форма на заетост, източник на доходи и кредитна история.

Кандидатстването е оптимално улеснено и с максимална скорост. Можете да кандидатствате за Бяла Карта по електронен път чрез уебсайта bialakarta.bg или по телефона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *