Бърз кредит от банки

Бърз заем от банки

Когато говорим за бърз кредит всички разбираме, че става въпрос за спешен или неотложен момент, възникнал в живота на човек. Но ако нуждата е извън рамките на спешния срок, за предпочитане е да се обърнете към по-дългосрочните кредити, предлагани от банките, тъй като лихвите и комисионните са много по-ниски, а срокът за погасяване много по-дълъг, което може значително да намали риска да станете лош платец.

Какво може да бъде по-удобно от небанков заем, когато имате нужда от минимален кредит?

Освен това, ако се нуждаете от малка сума, банките работят с големи обороти и една централна банка, може да не е в състояние да ви обърне внимание. Малкият размер на исканата сума може да стане причина за отказа на кредитора.

 

Банките имат тромава бюрокрация

Също така бързите кредити означават, че вие се нуждаете от пари на момента и не може да чакате седмици, банката да направи нужните проверки и справки като например в ЦКР, да съберете необходимите документи като служебна бележка и копие от трудов договор, да отидете няколко пъти до банката, да се срещнете с банкови инспектори и да отговорите на въпросници. В такъв случай, фирмите за бързи кредити са много по-гъвкави и бързи.

 

Трудовият стаж на последната месторабота има значение

Когато кандидатствате за кредит от банкова институция, без необходимия стаж в работата, банката може да ви откаже.

Когато сте нает отскоро на последната месторабота е по-трудно е да получите традиционен заем. Но такъв кредит е напълно възможен.

Тъй като банките не ви дават пари, когато нямате нужния стаж, тогава единственото решение, е кредитна компания.

Банките имат условие, че почти всеки кандидат трябва да има най-малко 3 или 6 месеца стаж на последната работа.

Ако не отговаряте на това условие, вие също имате възможност да кандидатствате днес и да получите парите утре чред акредитирано небанково дружество. Използвайте нашето сравнение сега и кандидатствайте с бутона Заяви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *