Кредит плюс мнение

Най-разпространеното за Кредит плюс мнение

Кредит плюс е лицензирано в БНБ кредитно дружество за бързи кредити, което отпуска заеми на физически и юридически лица. Фирмата предлага три финансови продукта: кредит до 1 000 лева, кредит до 1 500 лева и кредит над 1 500 лева.

Фирмата има за своя целева група хората, които не отговарят на изискванията на банковите институции и най-вече собствениците на малки предприятия, нуждаещи се от финансиране или рефинансиране с цел подкрепа чрез оборотни финансови средства или за развиване на дейността си.

Бързите кредити се разпространяват в България с изключителна бързина, като един от най-желаните са тези за по-малки суми, които се връщат още на първа заплата или до няколко месеца. Вече има и компании, при които клиентите връщат точно толкова, колкото са взели.

Преимущество на микрокердитите е, че фирмите, които ги отпускат не облагат потребителите с никакви такси като такса за управление на заема, застраховка и прочие, каквито съществуват при останалите видове кредити.

Последно време се говори усилено във всички медии, че хора от сенчестата икономика теглят заеми от кредитните доставчици, които не проверяват доходите на клиентите. Кредитните дружества предлагат заеми на безработни, защото по начало, улесненото кредитиране във неговия първоначален замисъл, е насърчава-но от националното ни правителство, за да може хората, които са останали без работа да могат да бъдат устойчиви на финансови трудности.

Хората от сенчестата икономика обаче се възползват от по-благосклон-ното отношение към безработните, чиито доходи остават непроверени. По тази причина се очаква в най-скоро бъдеще условията на кредитните дружества да се променят със законова рамка и злоупотребите да спрат в зародиш, както е в останалите европейски страни.

Ето и за Кредит плюс мнение и коментари, които се въртят във форумите в Интернет:

http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=58011

http://www.forum-kredytowe.pl/f160/net-credit-opinie-65836.html

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417574

Кредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.