Бързи кредити за цялата страна
By:   //  Бърз кредит, Полезно  //  3 коментара

byrzi-kreditiБързите онлайн кредити имат редица преимущества, като някои от тях са тяхната достъпност и сигурност. Докато в миналото хората, които не са могли да изтеглят пари от банка и са живели в отдалечени райони не са имали много избор, то днес всеки който използва Интернет от фиксирано или мобилно устройство, може да изтегли заем и до няколко часа да реши финансовите си трудности.

Ето и някои от най-ефективните и достъпни кредитни компании, които предлагат кредити за цялата страна:

БНП Париба

БНП Париба Лични Финанси отпуска бързи кредити за цялата България
Тя предлага следните продукти: ДжетКредит, който представлява експресен потребителски заем за закупуване на стоки чрез лизингово изплащане, ДжетКредитПлюс е експресен потребителски кредит, който може да бъде отпуснат във физическите офиси на фирмата и ДжетКеш се предлага от личен финансов съветник.
Повече информация може да се види на www.bnpparibas-pf.bg

Ти Би Ай Кредит
Ти Би Ай Кредит предлага бързи онлайн заеми за цялата страна
Компанията е създадена през 1998 г., и предлага за първи път в България покупки на изплащане в търговската мрежа. Издава кредитни карти MasterCard, финансира лизингово пазаруване на стоки  и потребителски кредити.
Ето и официалната страница на кредитното предприятие www.tbicredit.bg.

Сис Лизинг
Фирмата работи с бързи заеми за всички райони на страната.
Сис Лизинг е добра възможност за получаване на спешни пари на момента,  спестявайки си формализма и бавните процедури по отпускане на заем от банка. Фирмата отпуска финансиране на физически лица, земеделци, инвеститорите на БФБ, малки фирми и пр.
Сайтът на кредитното дружество е www.sisleasing.com.
Пърсънъл Файнанс България
Кредитният доставчик извършва финансиране на граждани от всички краища на страната.
Пърсънъл Файнанс България е небанково кредитно дружество, основано през 2008 г. от екип с дългогодишна практика на високи мениджърски позиции в областта на микрокредитирането. Служителите на фирмата са специализирани в предлагането на микрокредити.
Уеб сайтът на фирмата PFB CREDIT™ е www.pfbcredit.com.

Директ Кредит България
Директ Кредит България отпуска експресни онлайн кредити във всички селища на страната.
Екипът на Директ Кредит България ЕООД защитава философията, че достъпността до кредитиране е право, а не привилегия и се гордеят с индивидуалния си, личностно ориентиран подход към своите клиенти.
Сайтът на компанията е www.dcbulgaria.com

Кредибул
Кредибул предлага гъвкаво финансиране чрез микрокредити за всички български граждани.
Компанията предлага гъвкави решения и финансира продажбата на потребителски стоки и услуги в 2 000 търговски обекта в цялата страна. Кредибул може да предложи на своите клиенти, също така,   финансови продукти и услуги в 60 регионални физически офиса, разположени на територията на цялата страна.
Официалният сайт може да разгледате на www.credibul.bg.

Кристи
Кредитното предприятие осъществява микроредитиране за индивидуални клиенти и малки фирми от всички региони на стараната.
Кристи ООД е кредитно дружество, специализирано в сферата на кредитиране на физически и юридически лица. Фирмата представя достъпни лизинги за всички разновидности активи като недвижима собственост, леки коли (нови и втора употреба), съоръжения, машнш и пр.
Сайтът на фирмата е www.finansi-kristi.com.

 

krediti-onlineКредит до 300 лв. Кредит до 400 лв.
Кредит до 500 лв. Кредит до 600 лв.
Кредит до 800 лв. Кредит до 1 000 лв.
Кредит до 1 200 лв. Кредит до 1 500 лв.
Кредит до 2 000 лв. Кредит до 3 000 лв.
Кредит до 4 000 лв. Кредит до 5 000 лв.
Кредит до 20 000 лв. Кредит до 30 000 лв.

 
3 коментара to “Бързи кредити за цялата страна”
  • Stanislav Georgiev
    11.01.2017 - Отговор

    Predlogeniqta za byrzi krediti v tazi statiq naistina davat vyzmognost za izbor na horata= Dano naistina nqmat skriti ulovki i podvodni kamynii. Ina4e vsi4ko e prekrasno. Osobeno ako popadne6 na sezonno namalenie, kakto e sled praznicite. Naistina si struva/

Leave a reply